maanantai 12. maaliskuuta 2007

Keskeneräiset työt, osa 3

Floodaan nyt vielä yhden postin näitä keskeneräisiä. Voi olla, että jotain vielä löytyy kaappien kätköstä, mutta ainakin suurimmat alkavat olla tässä. Ja nämä viimeiset ovat vähän sellaisia... ...no... ...epämääräisiä projekteja.



Olen joskus näköjään aloittanut palmikkoneuletta Seitsemästä veljeksestä. Mallista ei ole hajuakaan. Kaikkia kuvioita on vähintään yksi mallikerta tuossa aloituksessa, kyllähän tästä jotain saisi väkerrettyä. Ei ehkä ihan ensisijainen projekti.



Tästä on sentään jotain muistikuvaa. Lanka on Novitan Pop ja malli omasta päästä. Tästä pitäisi tulla väljä, vyöllä kiinnitettävä neuletakki. Ongelmia on kaksi. Ostin tämän langan ennen tuota "luonnonmateriaalipäätöstä" ja langan korkea akryylipitoisuus on alkanut risoa. Inhottaa tehdä halvasta materiaalista, kun tekemiseen kuitenkin uhraa kallista aikaa. Langan ja valmiin neuleen tuntu on kyllä miellyttävä. Toinen ongelma on se, että minulla ei ole hajuakaan siitä, missä loput langat piilottelevat.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava löytää blogisi!
Kauniita lankoja ja valmiita (ja keskeneräisiä) töitä Sinulla!
Tervetuloa mukaan bloggaamaan!

Sini kirjoitti...

Onpas upean näköinen tuo "helmineulepalmikko". Mulle ei olis ikinä tullut tuollaista yhdistelmää mieleen :D

Kamicha kirjoitti...

Kiitokset kivoista viesteistä ja vierailusta tänne aloittelevaan blogiin!

Minulle on vasta alkanut valjeta, minkälainen runsaudensarvi nämä suomalaiset (ja mikä ettei myös kansainväliset) neuleblogit oikein ovatkaan!