sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

Keskeneräiset työt, osa 1

Ja aloitetaanpas keskeneräisten töiden esittely. Ekassa osassa vauvanvaatteita. Minulla ei ole lapsia, mutta innokkaana käsityöihmisenä panin puikot heti heilumaan, kun kuulin, että sisko on raskaana. Nyt toinen pojista on viisi ja toinen kolme. Mitä tuli valmiiksi? Yksi slipoveri nallelle (!) loput projektit siis tässä.



Norjalainen villapaita vauvalle! Ihana ajatus, tykkään kirjoneuleista. Itsellänikin voisin kuvitella tällaisen klassisen norjalaisen paidan, jos harrastaisin murtomaahiihtoa. Mutta minulla ei ole edes suksia. Eli siis vauvalle. Malli näyttää kivalle, hyvälaatuista ja pehmeää vauvamerinovillaa on varmasti riittämiin, mustavalkoinen väritys sopii tytölle ja pojalle - mutta ohje puseroon on hukassa, en edes muista mistä olen ohjeen löytänyt. Ehkä otan mallia yläosaan jostain toisesta paidasta, ehkä en. Pelkään pahoin, että tällä paidalla on korkea todennäköisyys päätyä ikuisuusprojektien joukkoon.



Tuosta turkiskuoriaisten suosikkilangasta on ollut tarkoitus tekaista vähän isommalle vauvalle suloinen nallenkorvatakki. Luulivatko turkiskuoriaiset lankaa kenties karhuntaljaksi (okei, huono :) ). Yksi kappale on valmiina. Otan mitat huppuun ja hihoihin jostain toisesta ohjeesta, sävellän korvat. Ja lupaan tehdä tämän kevään mittaan valmiiksi.

Sillä sisko on taas raskaana :).

Ei kommentteja: